En kveld i Selbu med klubb#12

Stikkord: Mekking på motorsykkel, kanelsnurr og bilkjøring på et avstengt jorde. Bli med på en klubbkveld i Kjør for livet.

Onsdag 27. april var undertegnede utskremt fotograf fra HQ (red: hovedkvarteret på Ler) og skulle tilbringe ettermiddagen med gutta på klubb #12. Endelig. Det er jo dette det egentlig handler om i Kjør for livet. Klubbkveldene.

(på bildet: Anton Haave, Amir Elias Saih Hammerhaug og Sondre Moen)

skilt

Selbu er jo bare en drøy times kjøring fra Trondheim. Med kyndig GSM navigasjon fra klubbleder Haldor Kvello, kjørte jeg mer eller mindre rett på klubbhuset. Klubb#12 holder til i et flott lokale, som på dagtid er et fullservice verksted, og drives av Tor Krogstad, en av klubbveilederne. Gutta hadde rigget seg med spiserom, og hadde deres egen avdeling i den ene enden av lokalet. På den måten får de sin egen Kjør for livet stemning og tilhørighet. Veldig kult!

Skjermbilde 2016-05-03 kl. 14.03.06

Jeg startet like gjerne ettermiddagen på spiserommet – med kaffe og kanelsnurr. Som seg hør og bør, innledes en klubbkveld med en prat rundt bordet. Refleksjoner om uka som har gått, ting som er på gang, og fokus for dagen. Den gode samtale skal aldri undervurderes. Dagens samtale gikk i alt fra konfirmasjonsforberedelser, via damer (red: kun gutter i denne klubben) til viktige samtaler rundt det å – ikke – kjøre for fort. Deretter gikk det tilbake til damer igjen, og vi skjønte det var greit å komme i gang med dagens gjøremål.

Skjermbilde 2016-05-03 kl. 14.05.15

Målet med denne onsdagskvelden var bl.a. å få en av motorsyklene kjøreklar. Hvis gutta fikk den i orden, skulle den testes senere på kvelden. Ergo: Jo raskere den ble fixet – jo mer kjøretid. En slags vinn-vinn og alle satte i gang med utbedring og mekking.

Skjermbilde 2016-05-03 kl. 14.04.12

Etter endt mekking, dro hele teamet til et avstengt jorde, der både 2-hjuling og 4-hjulinger ble testet. En del logistikk blir det også, når bilder og sykler skal fraktes sikkert avgårde. Under ser dere et par bilder fra kjøringen. Den gode gamle Volvo´n gikk faktisk best…

Skjermbilde 2016-05-03 kl. 14.03.53

Skjermbilde 2016-05-03 kl. 14.04.28

Skjermbilde 2016-05-03 kl. 14.04.44

Veldig hyggelig å få delta sammen med gutta på Ler. Tommel opp for et flott opplegg! Her sammen med Teamsjef Haldor Kvello (t.v.) og Tor Krogstad (t.h).

gutta

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>