Vi har åpnet ny klubb i Strand!

Vi har fått noen fantastiske klubblokaler hos Vaulai Trailklubb på Tau. Her blir det unike muligheter til å både mekke, leke og ha kjekke aktiviteter.

bilde2
Naturlig nok var det en litt spent og reservert gjeng med nye ungdommer som møtte oss voksne. Men det gikk ikke lenge før stemningen var god, og en av de unge sa: «neste gang er vi et lag som kjenner hverandre. Nye venner», så da tenker eg han allerede er godt motivert for fortsettelsen, forteller regionsleder i Vest, Arvid Nesse. En av guttas kommentar på vei hjem var at han hadde blitt «forelsket i den svarte sykkelen». Dette blir kult.

 

Skjermbilde 2016-05-27 kl. 09.30.50-kopi
Vi hadde også med oss Ellen Instefjord fra Sparebankstiftelsen SR Bank, Anja Moen Hareim fra T.D.Veen som bidrar økonomisk til etableringer av klubber i region vest. Strand kommune var representert ved Gunn Tove Norland.
Fasilitetene for klubben er utrolig bra, i tillegg opplever vi et stort hjerte-engasjement og velvilje fra styret i Vaulali Trail. Teamlederne i Klubb#17 er Anne Maiken, Toby (Torbjørn) og Liv Ellinor. Et flott team som gleder seg stort over at vi nå er i gang. Klubb#17 har fått fem flotte deltakere, hvor tre kommer fra Strand kommune, en fra Stavanger kommune og en fra Time kommune.

 

bilde3
bilde4
bilde5

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>