Vi farger Lånke oransje – igjen!

bilde1

Nå er det bare et par dager igjen til VM-runden på Lånke – HellRX.

For oss betyr det at vi har siste innspurt mot vår største event som offisiell veldedighet – Official Charity Partner til EuroRX. Samtidig sørger vi for å samle våre gode teamveiledere til en faglig oppdatering og bygge teamet vårt internt.

Som charity partner er vår rolle å inkludere barn og ungdom som av ulike årsaker er i utenforskap i ett team. For det er jo det som er greia. Uansett hvor vi er eller hvem vi jobber med, så er alle en del av det samme teamet. Og tilhørighet i et team er en veldig sterk følelse, en som vi håper inspirerer ungdom i mange land og som får de til å ha en bedre hverdag. Den oransje teamdrakten vår symboliserer dette for alle vi møter.

Derfor sier vi at vi skal farge Lånke oransje, og med det mener vi at det skal vises at vi tar rollen vår på alvor.

Utover å bare «være tilstede» og la ungdommene våre hilse på team og sjåfører i VM og EM, har vi to viktige hendelser denne helga:

I dag skal vi ta med Mattias Ekström og vår ambassadør Andreas Bakkerud til Kreftforeningens Vardesenter på St.Olavs Hospital i Trondheim. Der skal kreftrammede og pårørende få en eksklusiv «meet and greet» med to av de absolutt største stjernene i VM.

K7-img

I morgen skal vi arrangere «DownHell Derby» for andre år på rad, et bakkeløp med drift-trikes hvor stjernene i VM og EM får prøvd seg på aktiviteter som våre norske ungdommer driver med i Kjør for livet-klubbene. Dette var en stor suksess i fjor og vi gleder oss til årets gjennomføring.

Hvor finner du oss?
Under VM-runden kommer vi til å ha et telt i publikumssonen på toppen av bakken bak startflaten. Der vil vi ha ansatte tilgjengelig for informasjon om Kjør for livet.

One thought on “Vi farger Lånke oransje – igjen!”

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>