Ei fantastisk helg!

Nå har det gått noen dager siden VM-runden på Lånke – Hellrx – og det er på tide å skrive noen velvalgte ord om helgen. Hva det er Kjør for livet får lov til å være med på, og hvordan vi gjennom vårt samarbeid med EuroRX kan by på en helt unik opplevelse for våre ungdommer.

I vår forrige bloggpost skrev vi om dette samarbeidet, og hva det betyr for oss. I denne posten ønsker vi å vise noen blinkskudd som vi mener viser klart og tydelig hva det er vi får lov til å oppleve.

06_Laanke

Lånke er en flott arena, og en av de banene som sjåførene i VM og EM liker best. Den er teknisk krevende og rask, noe som tvinger sjåførene til å yte maks når de konkurrerer der.

08_Laanke

Vi skulle farge Lånke oransje, og det gjorde vi. Kjør for livet vises godt når vi beveger oss gjennom folkemengden i våre oransje t-skjorter. Vår teamdrakt skaper både tilhørighet og oppmerksomhet, og vi er et tydelig lag. På Lånke denne helgen hadde vi samlet alle våre klubber fra Midt- og Nord-Norge, så totalt var vi en gjeng på ca. 60 stk som var samlet.

07_Laanke

Når vi arrangerer Charity-events på løp, er det viktig for oss å ha en base. Et sted som er vårt, hvor teamet kan trekke seg litt tilbake, snakke om opplevelsene og komme sammen som team. Det blir også et naturlig sted for de som søker informasjon om Kjør for livet, en slags stand, hvor vi gjerne møter interesserte publikumere. Her har en del av gjengen satt seg godt til rette i en puase midt på dagen.

01_Laanke

Vårt Charity-event på Lånke startet allerede på fredag, da vårt andre årlige «DownHell Derby» ble arrangert. I all hovedsak går dette løpet ut på at sjåfører fra VM- og EM-sirkuset på mest spektakulær måte skal komme seg ned en løype på en drift-trike, godt hjulpet av våre ungdommer. Disse løpene er svært populære blant sjåførene og bidrar til mange morsomme episoder! Det er jo en spesiell opplevelse å få lov til å vise en rallycross-sjåfør hvordan man bruker en drift-trike, noe ungdommene våre virkelig setter pris på. I møtet mellom stjernene og ungdommene skjer det også noe magisk. De er sammen om en spennende og morsom aktivitet, og det er noe alle tar med seg videre i hverdagen.
Anders Bråten, på bildet ble vinner av årets løp. Anders er en av våre Kjør for livet-ambassadører og konkurrerer i EM TouringCar. I helgen røk han dessverre ut av finalen med en teknisk feil etter å ha ligget på andreplass lenge, men vi krysser fingrene for at det går bedre neste gang!

05_Laanke

En av helgens store høydepunkter var besøket hos EKSRX, hvor VM-lederen Mattias Ekström tok seg tida til å invitere oss inn i sofaen og fortelle om hvordan det er å være en av de virkelig store profilene i sporten. Mattias er en fantastisk atlet og et flott menneske. Han har «hjertet på rette plassen» som vi gjerne sier, og våre ungdommer følte seg nok helt spesielle da de ble invitert til å sitte i den ganske så hotell-aktige loungen til teamet. EKSRX er et gjennomproft team med høye ambisjoner for sesongen – de skal vinne VM! Men å oppleve at noen som er så proffe og dyktige tar seg god tid til oss og våre ungdommer, er med på å gjøre en slik helg helt unik. Vi avsluttet seansen med autografer og utdeling av Audi-flagg, som ble veldig populære resten av helga.

10_Laanke

Tom Daniel Tånevik ble signert som ny Kjør for livet-ambassadør i helga, en oppgave han tok alvorlig fra første dag. Her får gjengen innføring i hvordan det er å kjøre en SuperCar i EM, noe som visstnok er ganske rått. Tom Daniel er fra Mandal, og når vi får startet en klubb i nærheten av han kommer han til å være et naturlig besøkspunkt for en klubbkveld.

11_Laanke

En selfie med Solberg er på sin plass, han er jo den kanskje aller største profilen i sporten. Nettopp å få komme så tett på de man vanligvis bare ser på tv er noe av det som gjør våre events så kule for ungdommene våre.

09_Laanke

Anders Bråten tar sin oppgave som ambassadør seriøst, og delte villig ut autografer til våre ungdommer da vi kom på besøk. Selv om helga hadde vært litt skuffende var det viktig å ta seg tida til de som kom på besøk.

03_Laanke

Hvor er dekka? Har du sett dem? Jeg er sikker på at jeg la dem her et sted.

04_Laanke

Så, som du sikkert har skjønt (og Liam Doran): tommel opp for en fantastisk helg på Lånke.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>