ÅPEN SØKNAD: Kjør for livet vokser – vi trenger nye mennesker med «drive»

På 5 år har mye skjedd i Kjør for livet. Det har vært en ubeskrivelig reise. Fra en idè og drøm, ser vi nå en organisasjon i stor utvikling. I dag jobber vi med fantastisk ungdom spredt utover 10 forskjellige fylker i Norge, i tillegg til et «Charity-arbeid» i 4 andre land.

Mange involverte

Alt startet på gården på Ler i Trøndelag. Ungdom stod tett rundt vår rallycross-satsning i årene 2007 – 2009, og Siri Mette og meg ønsket etterhvert å forsøke å  inkludere disse i «teamet» vårt. Målet var å invitere ungdommen inn – og forsøke å gi noe «tilbake». Etterhvert fikk vi verdifull hjelp fra Nina og Jan Tore, og Kjør for livet ble etterhvert født, i den innpakning vi ser i dag. Nå har vi mange hundre ungdommer med i programmene våre i Norge. Vi har i dag over 60 heltid/deltids ansatte – og vi samarbeider tett med mange kommuner og fylkeskommuner. Det er utrolig å se hvordan Kjør for livet blir tatt i mot. Jeg er stolt over det vi har fått til og hvilken framtid Kjør for livet har. Mange samarbeidspartnere har bidratt på ulike måter, og er alle med på å gi oss rammebetingelser for videre vekst.

Nye mål

Mange viktige milepæler har vi oppnådd på reisen. 2014 vil alltid huskes for vår avtale med DNV GL (Veritas). Vi fikk endelig en kredibel dokumentasjon på det viktige arbeidet alle i organisasjonen gjør, hver eneste uke, året rundt. Pr. 31.12.2015 rapporterte vi på tilført samfunnsnytte på kr. 310 MNOK. Vårt mål er å tredoble dette innen 3 år, og passere 1 Mrd innen utgangen av 2018. Dette betyr at vi har mål om å doble antall kommuner vi samarbeider med – og utvikle samarbeidet med alle fylkeskommuner.

Ny regionsleder ØST og VEST

For å lykkes med dette arbeidet, har vi nå bestemt oss for å utvide administrasjonen, og søke derfor etter regionleder i ØST (Osloområdet) og ny regionleder i VEST (Stavanger). Jeg er opptatt av at vi følger tett opp våre egne ansatte og våre lokale tjenestekjøpere. Med mål om ny vekst, er dette derfor en av de viktigste oppgavene til våre regionsledere. Men det er ingen vits å legge skjul på, at en regionsleder hos oss, må være gode på relasjoner – og takle salg godt. Jeg vil at både regionslederne og våre teamsjefer/veiledere, føler sterkt eierskap til Kjør for livet. Det er da vi skaper et godt team – og god «drive».

Så, er du interessert i nye utfordringer, har «kjent pulsen» slå, har relasjonelle ferdigheter og er god i salg, send oss søknad. Det er deg vi trenger! Vi vil ha deg med på teamet vårt, bli med å gjør en forskjell.

Velkommen!

Knut Ove
Lagkaptein og grûnder

Se vår stillingsutlysning her:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>