Vår ambassadør Andreas Bakkerud kjører inn til andreplass i Frankrike!

Andreas Bakkerud var en av de første ambassadørene for Kjør for livet og har vært ambassadør for oss siden 2011. I helgen kjørte han og Ulrik Linnemann den åttende runden i FIA World Rallycross Championship i franske Lohéac.

Andreas Bakkerud

Våre ambassadører i aksjon
Andreas Bakkerud kjørte bra gjennom hele helgen og lå på en fin tredjeplass etter de fire innledende omgangene. Han vant sin semifinale og sikret seg dermed en optimal startposisjon i finalen. Her ble han nr. 2, til stor applaus fra over 70.000 tilskuere.

Også vår ambassadør i Super1600, Ulrik Linnemann, endte tilslutt med en flott 2 plass. Han har nå kun 7 poeng opp til sammenlagt-lederen i EM, Krisztian Szabo. Vi gratulerer begge våre ambassadører med strålende resultater.

Hva betyr det å være en ambassadør for Kjør for livet?

Du må være en positiv pådriver til god ungdomsaktivitet og et tydelig forbilde for våre ungdommer. Det er viktig at du som ambassadør støtter opp om og står inne for Kjør for livets verdier: Inspirerende, ektefølt og samlende.

Både Andreas og Ulrik er begge gode eksempler på dette. De vet begge godt hvordan det er å ha drømmer – og det å sette seg tydelige mål. De vet også godt at ting ikke kommer av seg selv – og at man ofte må gjøre ting i lag for å lykkes.

Andreas og Ulrik er fine ambassadører for oss i Kjør for livet. Vi er stolte over å ha de med i teamet, og ønsker de og alle andre ambassadører for Kjør for livet lykke til med høstsesongen.

Ulrik Linnemann

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>