Vernesko fra Sika Footwear på Kjør for livet-føtter

Vi har nylig inngått et samarbeid med danske Sika Footwear. Sika Footwear leverer arbeidssko til det europeiske markedet og avtalen med Sika gjør at våre ungdommer i klubbene får gode vernesko fra Brynje. – Vi har plukket ut en modell som passer utmerket til vårt bruk, og selvsagt er den i Kjør for livets farger, sier regionsleder i Kjør for livet Per Ivar Staberg.

brynje-sko

Passer godt sammen

Sammen med Sika i Norge, representert ved Stig Rune Krokdal, har vi funnet ut at vi passer godt sammen. – Jeg ble personlig berørt av de mange enkelthistoriene Kjør for livet fortalte om sine ungdommer. I kombinasjon med at Kjør for livet jobber målrettet og har en individuell plan som setter ungdommene i sentrum, var avgjørende for at jeg anbefalte samarbeidsavtelen til ledelsen i Danmark, sier Krokdal.

– Vi skal samarbeide på flere plan. Sika skal bruke og promotere vår merkevare i det norske markedet. Vi skal hjelpe Sika med synlighet i det samme markedet og bidra til å åpne dører inn mot nye kunder, sier Staberg.

img_1681

Verdiene stemmer overens

– Når vi velger samarbeidspartnere som skal styrke produktet vårt er det viktig at vi har verdier som stemmer overens, sier gründer og utviklingsansvarlig i Kjør for livet, Knut Ove Børseth. Han sier at møtet med Sika i så måte var en innertier: – Sika har vist i praksis at de tar sin verdi; Respekt, på største alvor. De er selvsagt opptatt av å selge kvalitetssko, men har også en menneskelig dimensjon som gir seg utslag i at de bryr seg om enkeltmennesket i samfunnet og har overskudd til å ta del i det forebyggende arbeidet vi gjør for våre ungdommer. Det er alfa og omega, avslutter Børseth.

Sika og Kjør for livet er begge enige om at dette er en vinn-vinn-avtale som gir en ekstra dimensjon i begges arbeid og gleder seg til samarbeidet.

PS! Første ladning med den fantastiske skoen er allerede kommet på Kjør for livet-føtter.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>