Jobbe som Regionleder i Kjør for livet?

Kjør for livet er i stor vekst og har to fulltidsstillinger som Regionleder åpne. Vi søker en fleksibel og engasjert person som ønsker å gjøre en forskjell. Du må trives med å være en del av et lag og være opptatt av å gjøre andre gode.  Som regionleder er du en rollemodell og en viktig ressurs for vår videre vekst og utvikling.

Vi trenger Regionleder Øst (arbeidssted Oslo) og Regionleder Nord (arbeidssted Ler, Melhus).
Som regionleder har du ansvar for kvalitet, personal og økonomi i din region. Sentrale arbeidsområder vil være oppfølging av eksisterende teamveiledere og tjenestekjøpere og kartlegging og kontakt mot aktuelle tjenestekjøpere for å bidra til ytterligere vekst.

Ta gjerne kontakt med Daglig leder Edvard Halgunset om du har spørsmål.

Søk og les mer om stillingene på Finn.no:
Regionleder ØST
Regionleder NORD

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>