Ørjan var en pøbelunge

Faksimile/screenshot fra Aftenposten

 

Ørjan Brurud hadde nettopp 20-års dag, og i den forbindelse ble han intervjuet av Aftenposten om sin tid i Kjør for livet. Ørjan ser tilbake til tiden han var 11 år, og beskriver seg selv som en typisk pøbelunge. Han slet med å tilpasse seg og hatet skolen. På god vei til å havne utenfor samfunnet, ble han tatt i mot av Knut Ove Børseth, som nettopp hadde blitt europamester i rallycross. Knut Ove så et behov, og tenkte på hva han kunne gjøre for å hjelpe Ørjan og de andre ungdommene som havnet i utenforskap. Løsningen ble Kjør for livet, som i dag, 9 år senere har vokst seg til en stor organisasjon med klubber i 52 kommuner i Norge, og 10 i Sverige.

Les hele saken her (krever abonement) : aftenposten.no

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>